Produkty pro červené dámy brýle čtení (26)

Givry 1er Cru Clos Jus

Givry 1er Cru Clos Jus

Le Pinot Noir, cépage emblématique des grands vins rouges de Bourgogne. CLIMAT Situé sur la commune de Dracy-le-Fort, le climat “Clos Jus”, classé en Premier Cru, est une parcelle de 6 hectares et 55 ares ceinte de murets. Nos vignes puisent dans une terre rouge argilo-calcaire, des sous-sols très calcaires et caillouteux, toute l’intensité et la profondeur qui caractérisent notre Givry 1er Cru “Clos Jus”. Vinification et élevage Récolte des raisins à parfaite maturité. Tri sélectif des meilleures grappes grâce à une analyse photométrique a réception de la vendange. Cuvaison pendant 15 jours. Pressurage pneumatique afin de préserver la qualité des jus. Fermentation malo-lactique en fûts. Élevage en fûts (fûts neufs et fûts de 5 ans d’âge) pendant 12 mois. Mise en bouteille au moment optimal et repos du vin avant la commercialisation. NOTES DE Dégust ation Ce vin à la robe rouge cerise révèle un nez complexe Température de service:16 - 18°C
Chateau Cazeau šumivé víno bílé Cremant de Bordeaux Brut - Šumivé víno Bordeaux Bílé AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

Chateau Cazeau šumivé víno bílé Cremant de Bordeaux Brut - Šumivé víno Bordeaux Bílé AOP Cremant de Bordeaux Brut Blanc

PŮVOD Šumivé víno Bordeaux Crémant Blanc Château Cazeau se pyšní nádhernou girondinskou chartreuse, jejíž původ sahá až do 16. století. Nachází se ideálně v Gornacu, podél jedné z nejstarších cest regionu Entre-Deux-Mers, jen několik kilometrů východně od Sauveterre de Guyenne. Jeho vinice se rozprostírá na více než 300 hektarech, což mu poskytuje výjimečnou polohu na jílovito-vápencových svazích dosahujících nadmořské výšky 110 metrů, s převážně jižní expozicí. Vinné révy, vysazené kolem château, jsou pečlivě rozděleny mezi červené a bílé odrůdy podle terroirů. S průměrným věkem 35 let jsou vinné révy pečlivě pěstovány tradičními metodami, s respektem k životnímu prostředí. Velký vinařský závod je vybaven všemi moderními zařízeními (řízení teploty, pneumatické lisy, mikro-oxygenace) nezbytnými pro výrobu kvalitních vín.
Cidre Circé - Cider z Normandie

Cidre Circé - Cider z Normandie

Circé je ovocné, mírně kyselé cider. Jeho barva je zlatá a lesklá. Ovocná vůně je jasná a přitažlivá. V ústech je chuť kyselá, obklopená jemnou perlivostí. Závěr je svěží a mírně sladký. hrubá hmotnost: 1340g Hmotnost kartonu 6: 8,5kg
Šampaňské Claude PERRARD Brut Rosé

Šampaňské Claude PERRARD Brut Rosé

Le Champagne Claude PERRARD Brut Rosé je výsledkem směsi Pinot Noir a Coteaux Champenois. Tyto cuvées byly vybrány a smíchány, aby vytvořily zajímavou rovnováhu. Nebudete moci odolat jeho eleganci a svěžesti. Můžete obdivovat jeho krásnou lososovou barvu. Champagne Claude PERRARD Brut Rosé uvolňuje své aroma mandlí, máku a červeného ovoce. Hladká a štědrá chuť přináší kulatost bez přílišné vínovosti, přičemž si zachovává určitou svěžest v závěru. Naše cuvée dokonale doplní bílé maso i vaše grilování. Také harmonicky doplní lososa s mandlemi nebo sole s omáčkou armoricaine. Sýry z kozího mléka budou také věrným společníkem. Nakonec CHAMPAGNE Claude PERRARD Brut Rosé pozvedne vaše dezerty na bázi červeného ovoce.
Côtes de Bordeaux 2019

Côtes de Bordeaux 2019

Fermentace našich červených vín probíhá mezi 25° a 30°C v termoregulačních nerezových tancích. Provádíme délestáž v polovině fermentace, abychom dosáhli lepší extrakce mezi výlisky a moštem, poté probíhá extrakce jemněji. Následuje postfermentační macerace po dobu 8 dnů. Výrazná vůně, jeho nos je kořeněný, opékaný, vanilkový, s černým ovocem, které se mísí s krásnou tříslovinovou strukturou, obalenou, lékořicovou s tóny zavařených višní. Krásné víno, které nás potěší již nyní po dekantaci na 10 až 12 hodin. Doporučuje se podávat s pečeným masem nebo tvrdým sýrem. Produkt: Château du Garde AOP Côtes de Bordeaux Plocha: 30 ha Vzhled: krásná, hluboká, rubínová barva
AOC TRADICE SLADKÉ PŘÍRODNÍ VÍNO - MUSCAT DE LUNEL

AOC TRADICE SLADKÉ PŘÍRODNÍ VÍNO - MUSCAT DE LUNEL

Od roku 1957 na tradičním spojení, Toto přírodní sladké víno se nachází na vrcholu našich prodejů díky své krásně jantarové barvě. Toto je sladký muscat, jaký máme rádi, díky jeho vůním melounu, broskve, meruňky, ale také eukalyptu. Ústa úspěšně spojují delikátní sladkost a svěžest. Je to křehká rovnováha, která zde odráží terroir muscatů z Lunelu. Dostupné v lahvích nebo na váhu.
Šampaňské Franck Bonville - Brut Grand Cru Blanc de blancs

Šampaňské Franck Bonville - Brut Grand Cru Blanc de blancs

Víno: Cuvée Brut Grand Cru z vinařství Franck Bonville je nádherným příkladem vyjádření Chardonnay v Champagne. Mineralita, čistota a lahodný křídový aspekt se vyznačují touto vynikající lahví, která je ideální pro aperitiv a probuzení chuťových pohárků. Aroma citrusů (citron, grapefruit) a zeleného jablka se s noblesou snoubí s velmi jemnými bublinkami, což celku dodává nesmírně příjemný vzdušný charakter. Skvělý Blanc de blancs, který by měl být v každém skleničce! století, kdy Alfred Bonville zakoupil své první parcely v roce 1900. Od 30. let 20. století se dobrodružství stává vážnějším a rodina kupuje vinařský dům v Avize, několik kilometrů na jih od Epernay. Franck Bonville se poté připojuje k otci na vinařství. Ten úspěšně rozvine podnikání a v roce 1945 uvede na trh první lahve pod jménem Bonville. Objem: 75cl Typ: Šumivé víno Dosáž: Brut (6,7g/L) Hrozny: 100% Chardonnay AOC: Champagne Grand Cru Skladování: K pití ihned a k uchování až do roku 2030 Teplota podávání: 8-10°C
Burgundské Bílé - Saint-Véran

Burgundské Bílé - Saint-Véran

Vinařství: Až na samém jihu Burgundska, na hranici s Beaujolais, oblast apelace přesahuje rozlohu vesnice. Vesnice Saint-Vérand má "d", apelace nikoli, protože se sklízí ze šesti vesnic. Apelace byla založena v roce 1971, je to předposlední apelace udělená v oblasti Mâconnais. Vinařství: Půda: jurský vápenec, který pokračuje v vápenatých vrstvách Côte d'Or, ideální pro Chardonnay. Denzita výsadby: 8 500 keřů/hektar. Řez: Guyot. Věk: 70 až 80 let. Sklizeň: Ruční. Výnosy: záměrně nízké, mezi 35 a 40 hektolitry na hektar v závislosti na roce. Malé hrozny s vysokou koncentrací cukru. Vinifikace: Velmi dlouhá vinifikace, za studena (mezi 15 °C a 20 °C). Zrání: 20 % zrání v dubových sudech po 3 až 5 vínech. Zbytek zrání v nádobách po dobu 6 až 8 měsíců na jemných kalech.
Šampaňské 1er Cru Chamery - C. DE RESERVE Extra-brut - Šampaňské

Šampaňské 1er Cru Chamery - C. DE RESERVE Extra-brut - Šampaňské

Živá a tonizující chuť, jemné perlení. Domaine: CHAMPAGNE PERSEVAL-FARGE Appelace: CHAMPAGNE Region: CHAMPAGNE Barva: Bílá Hrozny: 17% Meunier, 34% Pinot Noir, 49% Chardonnay Způsob pěstování: Organická konverze Objem: 75cl Hmotnost: 1 kg
Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Reuilly Rouge 2020 Cuvée Elegance

Červená Odrůda 100% Pinot Noir – Zrál v Sudu Vinařská Oblast: Střední Loira Přirozená Oblast: Le Berry Typ Půdy: Hlinitý Štěrk Průměrný Výnos: 45hl/ha Teplota Podávání: 14°
Červené víno - Domaine La Guintrandy

Červené víno - Domaine La Guintrandy

TERROIR & ESTATE Písečný jíl a kobalt, kamenitá půda. Středomořské klima, ovlivněné větrem Mistral. Organické vinice se nacházejí poblíž vesnice Visan. ODRŮDY HROZNŮ Grenache 85% Mourvèdre 10% Syrah 5% VÝROBA VÍNA Ručně sbírané, částečně odstopkované. Macerace přibližně 2 týdny. Plně zralé v tancích na jemných kalech před lahvováním (nefiltruje se). POZNÁMKY K OCHUTNÁNÍ Toto víno má elegantní rubínově purpurovou barvu. Jeho vůně odhaluje aroma černého rybízu a třešňového ovoce. Chuť je dobře vyvážená s plnými tříslovinami a tóny černého ovoce a lékořice. Skvěle se hodí k středomořským pokrmům, bílému masu, mírně kořeněným jídlům (např. paella nebo kari) a červenému masu.
Dubový sud, Champagne Germar Breton

Dubový sud, Champagne Germar Breton

Autentické šampaňské par excellence, cuvée Fût de Chêne se vyznačuje svou silou, elegancí a svěžestí. Jeho zrání ve velkých dubových sudech od sklizně až po lahvování z něj činí šampaňské, které nezůstává bez povšimnutí.
Balení 12 piva Bel'avey - Piva Bel' Avey

Balení 12 piva Bel'avey - Piva Bel' Avey

Cena je 9,09 € za litr. Sestavte si vlastní balení 12 piv Bel’Avey! Vyberte si z našich aktuálních piv: světlé, bílé, jantarové nebo trojité! Všechna piva Bel’Avey jsou směsí belgických receptů a ječmene pěstovaného na farmě.
Brut Cider - Bio, Řemeslný

Brut Cider - Bio, Řemeslný

Nabízíme kompletní řadu řemeslných produktů z naší výroby cideru. Našimi klienty jsou jednotlivci i profesionálové (vinaři, restauratéři a velkoobchodníci).
Givry 1er Cru

Givry 1er Cru

Purpurová róba. Intenzivní tóny višní a černého rybízu. Sametová a masitá, patro je hedvábné s náznaky koření a lékořice. Tanniny jsou jemné, závěr je vytrvalý.
Cuvée Antonio 2015

Cuvée Antonio 2015

Pracováno s péčí, toto víno pochází z naší nejlepší parcely, která dominuje na plošině. Cuvée Antonio je vyrobena z krásné parcely Merlotu, která má průměrný věk 20 let. Práce začíná už na začátku, řez byl přísnější na keřích a zelené sklizně umožnily lepší koncentraci plodů. Toto víno bylo nakonec sklizeno ručně, aby zůstaly bobule neporušené, a poté je vinifikováno v malých nádobách, což také umožňuje dobrou extrakci látek obsažených v slupce a v hroznovém moštu. Sklizeň je nakonec dvakrát denně promíchávána až do konce alkoholové fermentace, poté je převedena do sudů z jemného dubu. Nos Diskrétní na otevření, poté se komplikuje s arómami třešní, lanýžů a zavařeného ovoce. Chuť Krásná sladkost v ústech doprovázená tóny zavařených třešní a sametovými, dobře obalenými tříslovinami. Celkový dojem je to víno, které se dobře páruje. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zrající v dubových sudech Plocha: 0,5 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda - Plošina Vzhled: intenzivní, hluboká, živá a svěží barva
Cuvée Odette 2010

Cuvée Odette 2010

Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným přehazováním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos zralé, zavařené ovoce, smíchané s náznaky vanilky a pražení. Ústa dokonale vyvážená, nabízí kulatost a tuk, spočívá na přítomné a harmonické tkanině tříslovin a pokračuje v krásné perzistenci ovocnosti. Celkový dojem je to víno vysoké kvality, které lze degustovat již nyní nebo uchovat na několik let. Doporučuje se podávat mezi 16 a 18 °C. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zráno v sudech z dubu Plocha: 1 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda Vzhled: čirý, jasný, karmínové barvy
Jurançon Sec - Cuvée Contrastes - Vína

Jurançon Sec - Cuvée Contrastes - Vína

Velké bílé víno z Jurançonu, 100% gros manseng. Úžasná mineralita, která se může rovnat nejlepším Albarinům z Galicie. Doporučuje se pro všechny milovníky velkých bílých vín. Domaine: DOMAINE COUSTARRET Appellation: JURANCON SEC Région: SUD-OUEST Couleur: Bílá Cépages: Gros Manseng 100% Mode de culture: Bio Caractère: Suché Contenance: 75cl Millésime: 2020 Quantité de soufre: velmi málo nebo žádný síra Caractère blanc sec: Minerální
Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Vína

Mercurey 1er Cru - Les Velleys - Vína

Mercurey premier cru les velleys s hlubokou, rubínově červenou barvou a tóny červeného ovoce, lesního podrostu a kakaových bobů. Domaine: DOMAINE NINOT Appellation: RULLY Région: BOURGOGNE Couleur: Červené Cépages: 100 % Pinot Noir Mode de culture: Přechod na bio Caractère: silný Contenance: 75cl Poids: 1 kg
Chénas - V Nirvat

Chénas - V Nirvat

Web: na samém severu oblasti Beaujolais, jeden z deseti crus této apelace. Je to malý bratr Moulin à Vent. Historie & tradice: Poklidný jako jeho granitové terroir, elegantní jako les dubů, který by mohl nahradit, se říká, že Chénas umí probudit patro kořeněnými chutěmi. Velmi vyhledávaný, je nej 'vzácným' z Crus Beaujolais. Vinařství: Půda: Růžový granit Hustota výsadby: 9 000 keřů/ha pro kontrolu síly odrůdy. Řez: pohárkový, velmi krátký, umožňuje kontrolovat výnosy. Vinifikace: Sklizeň: ruční. Metoda: tradiční Beaujolais, semi-karbonická, v celých hroznech. Macerace: 6 až 10 dní. Zrání: v nádobě. Degustace: Červená barva s krásnými fialovými odlesky, tato cuvée uvolňuje komplexní vůně červeného ovoce a rybízu, doprovázené náznaky mandle. Po jasném útoku víno zaplní celou ústa.
Cuvée de Garde 2012

Cuvée de Garde 2012

Sklizeň probíhá ručně, fermentace se provádí tradičně pod kontrolou teploty, s pravidelným promícháváním ráno a večer po celou dobu fermentace. Následně je toto víno zráno v sudech z francouzského dubu po dobu 12 měsíců. Nos Komplexní. Na první dojem čerstvé ovoce, poté se rozvíjejí tóny malin a kakaa. Chuť Strukturovaná a komplexní, třísloviny jsou jemné a elegantní s celkově kulatým závěrem. Celkový dojem Toto víno se skvěle hodí k tajínům nebo pokrmům v omáčce. Produkt: Château du Garde AOC Côtes de Bordeaux – Zráno v sudech z dubu Rozloha: 0,5 ha Odrůda: 100% Merlot Terroir: jílovito-vápencová půda - náhorní plošina Barva: Tmavě červená
Jérôme Arnoux - Cellier des Tiercelines - Arbois - Vin Jaune 2016

Jérôme Arnoux - Cellier des Tiercelines - Arbois - Vin Jaune 2016

Oblast: Jérôme Arnoux je známou osobností v regionu Jura. Rodák z Montigny-lès-Arsures má za sebou více než 25 let zkušeností s vinifikací. Poté, co byl pravou rukou Stéphana Tissota, vedl Château de Chavannes a poté se staral o vína z Caveau de la Reine Jeanne. Jeho životopis je působivý, ale chyběla mu jedna důležitá položka: ta, která nese jeho jméno. To se změnilo v roce 2015, kdy začal hospodařit na svých 17 hektarech vinic. Přechod na ekologické zemědělství je zahájen a dokonale odpovídá zásadám, které již byly zakotveny v práci prováděné na doméně: místní kvasinky, minimální zásahy atd. Vína, která se produkují, skvěle vyjadřují bohatství juraských terroirů a výjimečný talent Jérôma jako vinifikátora. Objem: 62cl Typ: Žluté víno Odrůda: 100% Savagnin AOC: Arbois Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2066 Teplota podávání: 14-16°C
Domaine Jean-Yves Millaire - Bordeaux - Château Cavale 2019

Domaine Jean-Yves Millaire - Bordeaux - Château Cavale 2019

Víno: Toto 100% Merlot z vinařství Jean-Yves Millaire je křupavý biodynamický poklad! Tato lahodná cuvée vyjadřuje šťavnaté aroma čerstvých třešní a ostružin, obklopené krásnou kulatostí a jemnou sladkostí. Láhev, která udělá dojem mezi přáteli a nabízí skvělý poměr cena/výkon! Obsah: 75cl Typ: Červené víno Odrůda: 100% Merlot AOC: Bordeaux Skladování: K pití ihned a k uchování až do roku 2026 Teplota podávání: 16-18°C
Chablis Grand Cru Les Preuses - Vína

Chablis Grand Cru Les Preuses - Vína

Síla a mineralita charakterizují toto Chablis Grand Cru. Domaine: DOMAINE BAUDOUIN MILLET Appellation: CHABLIS GRAND CRU LES PREUSES Région: BURGUNDSKO Couleur: Bílé Cépages: Chardonnay 100% Mode de culture: Odpovědné zemědělství Caractère: Suché Contenance: 75cl Poids: 1 kg
Jérôme Arnoux - Cellier des Tiercelines - Arbois - Nuance 2018

Jérôme Arnoux - Cellier des Tiercelines - Arbois - Nuance 2018

Víno: Cuvée Nuance od Jérôme Arnouxe je lahodná směs Chardonnay a Savagnin, která představuje skvělý úvod pro ty, kteří by se chtěli později vyzkoušet radosti z Vin Jaune. Ve skutečnosti, zatímco Chardonnay je zde vinifikováno klasickým způsobem v sudech (velkých dřevěných nádobách), Savagnin je vinifikován pod kvasnicovým závojem, podobně jako víno jaune, po dobu více než dvou let. Výsledkem je víno, které na začátku nabízí ovocné aroma citrusů a broskví, zatímco oxidační znaky se objevují ve střední a závěrečné části chuti s tóny ořechů, lískových ořechů a kari. Celkově je víno velmi dobře vyvážené, chutné a bude ideálním společníkem k zralému comté, bílým masům a krémovým rybám nebo exotické kuchyni! Objem: 75cl Typ: Bílé víno Odrůdy: 75% Chardonnay, 25% Savagnin AOC: Arbois Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2033 Teplota podávání: 11-13°C
Burgundská vína - Bílé

Burgundská vína - Bílé

Vinařství : Až na samém jihu Burgundska, na hranici s Beaujolais, oblast apelace přesahuje území vesnice. Vesnice Saint-Vérand má "d", apelace ho nemá, protože se sklízí ze šesti vesnic. Apelace byla založena v roce 1971, je to předposlední apelace udělená v oblasti Mâconnais. Vinařství : Půda : vápencové juraské podloží, které pokračuje v vápencových vrstvách Côte-d'Or, ideální pro Chardonnay. Denzita výsadby : 8 500 keřů/hektar. Řez : Guyot. Sklizeň : Ruční Výnosy : 55 až 65 hl/ha, umožňuje hroznům odhalit nuance našeho terroiru. Vinifikace : Velmi pomalé lisování, aby se respektovalo ovoce. Šťávy z posledního lisu nejsou uchovávány. Zrání : V nádobě po dobu 6 až 8 měsíců. Během celého procesu se rozhodnutí přijímají především na základě degustací. Tato data jsou přirozeně doplněna technickými analýzami. Stejně jako u všech vín z domény.